FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, acesta devine cea mai mare dezvoltare hotelieră și rezidențială din România, cu investiții finale de peste 200 de milioane de euro.

Construcția la această fază a proiectului, pe o suprafață nouă de aproape 20.000 de metri pătrați de teren, va începe spre sfârșitul acestui an, după lansarea hotelului Nordis Mamaia 5***** și va include un total de peste 1.400 de noi apartamente și peste 10.000 metri pătrați de spații comerciale.

Totodată, pe un alt teren recent achiziționat, cu o suprafață de peste 3.000 de metri pătrați, va fi construită o parcare cu 11 etaje, care va include peste 1.200 de locuri de parcare.

Întreg ansamblul Nordis Mamaia 5***** va cuprinde peste 3.000 de camere de hotel și apartamente, dar și peste 20.000 de metri pătrați de spații de retail.

„Ne-am propus să aducem în România produse imobiliare excepționale, care depășesc cele mai înalte standarde de calitate. Cererea pentru prima etapă a proiectului a depășit așteptările noastre cele mai optimiste. (…) De aceea, am cumpărat noile suprafețe de teren, astfel încât prin extinderea Nordis Mamaia să venim în întâmpinarea clienților noștri cu apartamente de lux, care propun un stil de viață premium, cu toate facilitățile și serviciile unui hotel de 5 stele”, a declarat Emanuel Poștoacă, Fondator Nordis Group.

În prezent, prima etapa a ansamblului rezidențial și hotelier Nordis Mamaia 5***** are un grad de ocupare de peste 80%. Construcția cuprinde 747 camere și apartamente de hotel și 613 apartamente rezidențiale. Investiția în prima etapă a ansamblului Nordis Mamaia 5***** s-a ridicat la aproximativ 90 de milioane de euro.