Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul imobiliar Impact și-a numit un nou director, Bogdan Oşlobeanu, de la 1 martie 2018

La data de 19 ianuarie 2018, Consiliul de Administrație al Impact Developer & Contractor, dezvoltator imobiliar specializat pe rezidențial și cunoscut pentru cartierul Greenfield (la nord de București), a decis să-l numească pe Bogdan Oşlobeanu în funcția de Director General al companiei, potrivit unui anunț al companiei de pe Bursa de Valori București.
impact.jpg

El a fost numit pentru un mandat de patru ani, începând din data de 1 martie 2018 până la data de 28 februarie 2022.

Acesta îl va înlocui pe Bartosz Puzdrowski, care a cerut Societății terminarea mandatului din motive personale, cu data de 01.03.2018. Bartosz Puzdrowski își va desfășura, în continuare, activitatea de susținere a dezvoltării Societății, în calitate de consultant extern”, se mai scrie în anunțul Impact.

Între 22 ianuarie 2018 şi 1 martie 2018, Oşlobeanu va ocupa funcția de Director General Adjunct, timp în care va prelua de la Puzdrowski şi prerogativele contractului de mandat.

Aabsolvent al Universității Politehnice din București, Oşlobeanu are o experiență de 19 ani în domeniul financiar, al managementului de proiecte industriale şi al derulării de proiecte de dezvoltare, lucrând anterior pentru Ernst&Young şi KazMunayGas.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii