Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul imobiliar Homing Properties a finalizat construcția ansamblului rezidențial Triana, în urma unei investiții de aprox. 8,5 mil.euro

Homing Properties a finalizat ansamblul rezidențial Triana, situat în zona Pipera. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 8,5 milioane de euro.
Triana

Este al doilea proiect pe care dezvoltatorul îl livrează în ultimii doi ani, după ce a finalizat Trastevere în 2019. Ansamblul rezidențial are 53 de apartamente și se întinde pe o suprafață de aproximativ 2.700 mp.

Lucrările la proiectul Triana au fost demarate în anul 2019, iar apartamentele au fost vândute în proporție de 75%.

“Pandemia a modificat semnificativ preferințele cumpărătorilor din piața imobiliară. Apartamentele cu terase mari, sau cu grădină proprie, sunt cele mai căutate, deoarece le oferă locatarilor posibilitatea de se relaxa în aer liber, în intimitatea locuinței personale.”, declară Tomás Manjón, unul dintre fondatorii Homing Properties.

Homing Properties mai are în portofoliu două ansambluri rezidențiale în București. Trastevere, amplasat tot în nordul capitalei, include 48 apartamente și a fost finalizat în 2019, în urma unei investiții de 6 milioane de euro. În acest an, compania va începe construcția unui proiect rezidențial în centrul orașului, în zona Grădina Icoanei, care va avea 45 de apartamente și presupune o investiție de 10 milioane de euro.

”Dorim ca în 2021 să ne consolidăm poziția pe piața rezidențială de top și ne vom concentra pe creșterea portofoliului nostru de proiecte speciale, dezvoltate în conformitate cu cererea actuală din piață,  în locații foarte speciale din București. Studiile noastre ne arată că în următorii ani românii vor dori să achiziționeze apartamente cu spații generoase și zone verzi, în contextul în care trendul de work from home, parțial sau total, va fi vizibil în continuare pe piața locală”, mai explică Tomás Manjón.

Compania de dezvoltare imobiliară Homing Properties a fost creată de 3 antreprenori spanioli, Tomás Manjón, Diego Stuyck și David Tortosa. Aceștia mai dețin în România compania de construcții Mantor. În total cele 2 companii au o cifră de afaceri cumulată de aproximativ 12 milioane de euro și 60 angajați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii