FacebookTwitterLinkedIn

H Tudor Arghezi 21 este cel de al doilea proiect dedicat segmentului de spații de birouri pe care compania îl dezvoltă pe piața locală, iar investiția în reconversia clădirii se ridică la peste 4 milioane de euro.

Proiectul înregistrează deja un grad de ocupare de 100%. Imobilul datează din anul 1966, este localizat în centrul capitalei chiar la kilometrul 0 și dispune de o suprafață totală construită de 6.975 de metri pătrați și peste 4.580 de metri pătrați suprafață totală închiriabilă.

Procesul de reconversie presupune consolidarea, recompartimentarea și refuncționalizarea clădirii, dar și refacerea împrejmuirilor construcției existente. Fațada edificiului va fi modificată în întregime.

Continuăm investițiile în segmentul de nișă al reconversiei clădilor vechi și avem încredere că proiectele noastre vor readuce zona centrală a Bucureștiului în atenția investitorilor, precum și în vizorul companiilor elitiste interesate de relocare. Odată finalizat, H Tudor Arghezi 21 va deține toate atributele necesare pentru a crea o fuziune arhitecturală perfectă între clădirile de patrimoniu existente în perimetrul său și dezvoltările moderne; este un proiect ambițios, iar amplasamentul privilegiat ne va permite să creăm în jurul său un mediu urban vibrant și să repoziționăm zona de centru a orașului în topul locațiilor dezirabile atunci când discutăm despre spații de birouri”, a precizat Yitzhak Hagag, Chairman & Board Controller Hagag Group.