FacebookTwitterLinkedIn

Ana Dumitrache, actualul Co-Country Head al CTP România, va da curs unei noi oportunități în carieră, începând cu 1 februarie 2018, iar atribuțiile sale vor fi preluate de Robert Pitt, care va colabora cu echipa locală responsabilă de construcții, și de Iuliana Bușcă și de Andreea Enescu. Cele două vor coordona echipa locală, ocupându-se de continuarea dezvoltării companiei în România.

În ultimele 14 luni, Ana Dumitrache a ocupat funcția de Co-Country Head al CTP în România, poziție din care a lucrat îndeaproape cu Remon Vos. Remon Vos își va continua activitatea în funcția de Country-Head al CTP România.

Aș vrea să îi mulțumesc Anei pentru implicarea sa în activitatea companiei din ultimul an, fapt ce a contribuit semnificativ la dezvoltarea și sedimentarea echipei, precum și la creșterea CTP în România. Pasiunea ei s-a reflectat în dezvoltarea extraordinară a CTP pe piața locală și a transformat 2017 în cel mai bun an al nostru pe piața românească, până acum”, a completat Vos.

Pitt (47 de ani) s-a alăturat echipei internaționale a CTP, fiind numit Director de Operațiuni, începând cu finalul anului trecut. El va fi implicat în stabilirea și implementarea proceselor necesare pentru a sprijini, în mod eficient, structura operațională a companiei, la nivel local și internațional.

El se va concentra, cu precădere, pe coordonarea mai multor departamente: Resurse Umane, IT, Juridic, Control și Construcții, Proiectare, Autorizații și Achiziții, iar, în paralel, va lucra alături de echipa locală în cadrul diferitelor proiecte de dezvoltare de noi construcții, care se desfășoară în toată țara.

Licențiat în studii economice obținute la Universitatea din Dublin, Pitt are o vastă experiență profesională în cadrul unor companii internaționale, unde a ocupat funcții de conducere: Property Director în cadrul Lidl Irlanda și Irlanda de Nord, precum și Director de Operațiuni pentru Lidl Republicile Cehă și Slovacă. El a petrecut opt ani ca Director de operațiuni și CEO al corporației internaționale Tesco, iar cea mai recentă poziție a fost cea de CEO al companiei Independent News & Media PLC, cu sediul în Irlanda, la Dublin.

În ultimele 24 de luni, CTP și-a extins în mod semnificativ operațiunile și este în prezent foarte activ în Europa Centrală și de Est. În acest moment avem 350 de angajați și avem în plan dublarea portofoliului internațional și atingerea a 10 milioane de metri pătrați, până în 2022”, a adăugat Vos.

Pentru următoarea perioadă, CTP Romania vizează atingerea unei suprafețe închiriabile totale de 1,5 milioane metri pătrați, la nivel național, până în 2019. Creșterea se va face pe baza cererii venite din partea clienților existenți, cu care CTP are relații pe termen lung.

Echipa CTP Romania are, în acest moment, 60 de membri care sunt implicați în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăți, de la achiziția terenului, până la construcție, finanțare și administrarea proprietăților.