Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul imobiliar Atenor demarează lucrările la UP-site, proiect rezidențial de aproximativ 70 mil.euro

Dezvoltatorul imobiliar Atenor începe luna aceasta construcția UP-site, primul său proiect rezidențial premium, situat în zona Floreasca din București. Investiția se ridică la circa 70 de milioane de euro.
Atenor

Autorizația de construire a fost obținută primăvara trecută, chiar după perioada de carantinare națională. Până acum, 50% din totalul de apartamente au fost deja vândute în fază de proiect.

UP-site București va include 270 de apartamente în două clădiri rezidențiale înalte de 12 și 25 de etaje, conectate prin intermediul unui parter comun.

Prin începerea construcției proiectului nostru rezidențial, Atenor reconfirmă angajamentul său internațional și încrederea în piața imobiliară din România. UP-site vine, așadar, în completarea portofoliului proiectelor noastre finalizate sau aflate în fază de construcție: Hermes Business Campus, Dacia One și @Expo”, afirmă Sorin Dumitrașcu, Country Director Atenor România.

Knight Frank România este consultantul proiectului, atât în ceea ce privește strategia și implementarea de vânzări, cât și cea de marketing.

Atenor este o companie de dezvoltare imobiliară urbană cu expertiză europeană listată la Bursa Euronext din Bruxelles.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii