Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul Forty Management, afaceri în creștere în primele 9 luni din 2021

Forty Management, companie controlată de antreprenorii Lucian Azoiței și Tudor Bădicescu, dezvoltă proiecte premium mixed-use, certificate verde și de reconversie urbană sub brandul Central District.    
image_2021-11-24_094610

Forty Management a înregistrat în primele 9 luni din 2021 o cifră de afaceri consolidată de 109,43 milioane de lei, în creştere cu 76,33% faţă de perioada similară din 2020.

EBITDA a crescut cu 36,4%, la 39,83 milioane de lei. La finalul trimestrului 3 din 2021, compania a înregistrat un profit brut de 43,14 milioane lei și un profit net de 36,04 milioane lei, arată raportul financiar trimestrial al Forty Management SA.

„Marja netă din vânzările de proprietăţi rezidenţiale a atins 36,18% în T3 2021, în timp ce indicatorul loan to value a scăzut la jumătate, până la 22,64% la 30 septembrie 2021. Vânzările au înregistrat creșteri, am vândut integral Central District 4 Elemente și 90% din Central District Viitorului 134, cu nouă luni înainte de finalizarea acestui proiect. Faptul că proiectul nostru major, Central District Lagoon City, a intrat în linie dreaptă, se­tează premise excelente pentru o performanţă ridicată în anii următori“, a declarat Gabriel Voinea, CFO al Forty Management.

În primele trei trimestre ale anului, Forty Management a vândut şi pre-vândut 209 de apartamente și 222 de locuri de parcare.

Recent, compania a anunțat că a vândut 90% din apartamentele Central District Viitorului 134, cu 8 luni înainte de finalizarea proiectului.

Forty Management are în portofoliu terenuri cu o suprafaţă totală de 43.000 mp, unde vizează dezvoltarea de noi proiecte rezidențiale cu o suprafață de peste 138.000 mp și o valoare de piață ce depășește 310 milioane euro. Noile proiectele se află în proces de obţinere a autorizaţiei de construcţie, potrivit companiei.

„Urmează Central District Lagoon City, primul proiect de reconversie urbană carbon neutral din Europa de Est, al cărui concept l-am finalizat, urmând ca anul viitor să demarăm lucrările de construcție. Un alt proiect de excepție pe care îl pregătim este Central District Royal Suites, un turn de 122 m înălțime cu locuințe exclusiviste, ce va fi primul proiect imobiliar din București cu galerie de artă publică, fațade ventilate din panouri solare și o vedere neîntreruptă de 270 de grade pentru fiecare apartament”, spune Lucian Azoiței (foto), CEO Forty Management.

Portofoliul companiei include proiectele Central District Cuza 99, Central District 4 Elemente, Central District Viitorului 134, Central District Lagoon City și Central District Royal Suites, proiecte finalizate și în curs de dezvoltare.

Compania a fost fondată de Lucian Azoiței și Tudor Bădițescu. În prezent, familia Azoiței deține acțiuni în valoare de 88,5% și Tudor Bădițescu, 11,5 %.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii