FacebookTwitterLinkedIn

Andreea Odovîncă va fi direct implicată în definirea strategiei menită să îmbunătățească performanța companiei și va oferi o perspectivă financiară asupra inițiativelor de dezvoltare.

Suntem încântați că Andreea, un profesionist experimentat, s-a alăturat echipei CTP din România. Ne aflăm într-un proces continuu de creștere, iar ea va juca un rol important în implementarea strategiei de dezvoltare, alături de restul echipei noastre talentate”, a declarat Robert Pitt, directorul de operațiuni (COO) al CTP.

Odovîncă are o experiență de 17 ani, în domeniu, cea mai recentă funcție ocupată fiind de Financial Manager pentru Skanska Romania, timp de peste doi ani, iar anterior, a activat, timp de trei ani și jumătate pe aceeași poziție, în cadrul retailer-ului Kaufland Romania. Experiența sa profesională include 12 ani în sectorul bancar.

Sunt nerăbdătoare să îmi valorific experiența pentru a ajuta la realizarea planurilor CTP, de creștere la nivel național, și pentru a sprijini clienții în atingerea succesului în afacerile lor”, a adăugat Andreea Odovîncă, director financiar (CFO) al CTP România.

La finalul anului trecut, CTP a început un proces extins de consolidare a echipei de management, la nivel local. Echipa CTP România are, în acest moment, 60 de membri care sunt implicați în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăți, de la achiziția terenului, până la construcție, finanțare și administrarea proprietăților.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 de metri pătrați, suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.