Cautare
, Staff

Tech |
|

Dezvoltatorul de software Kepler-Rominfo, parte a grupului Alten, a încheiat anul 2017 cu afaceri de peste 9,6 mil. euro, în creștere cu 18%

Kepler-Rominfo, companie de dezvoltare software, parte a grupului internațional Alten, a încheiat anul 2017 cu afaceri de peste 9,6 milioane de euro, în creștere cu 18% față de anul precedent.
dezvoltare software shutterstock_696061426

“În anul 2018 ne reafirmăm dorința de a oferi clienților noștri sisteme informaționale puternice, combinând soluții stabile și avansate cu tehnologii moderne și inovatoare. Compania noastră a crescut organic pe parcursul ultimilor 22 ani, consolidând parteneriate puternice și de durată, de peste 10 ani, cu clienți internaționali din industriile chimice, fashion, FMCG și financiar-bancar. În anul 2018 ne-am extins și mai mult business-ul local, demarând colaborări pe termen lung cu parteneri din industriile de software development, banking, gaming, etc.” , a declarat Petrișor Guță, Director General Kepler.

În primul semestru al anului 2018, compania a inclus în portofoliul său mai mulți clienți pentru care oferă servicii de dezvoltare software.

Kepler-Rominfo dispune de expertiză în arii cum ar fi: business intelligence, enterprise mobility, data science, DevOps, embedded software, cloud solutions, peste 70% dintre angajați având poziții la nivel de senior și expert.  

Grupul francez Alten a preluat producătorul local de aplicații software Kepler Rominfo în 2016.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii