FacebookTwitterLinkedIn

Paraschiv supraveghează creșterea și consolidarea companiei în regiunea de vest a României. El a devenit responsabil de identificarea și valorificarea de noi oportunități de afaceri, precum și de gestionarea relației cu actualii chiriași și viitoarele extinderi ale acestora în toate punctele strategice din Transilvania în care CTP deține proprietăți.

CTP planifică noi dezvoltări în Transilvania, în al doilea semestru al acestui an, concentrându-se în mod special pe trei parcuri: CTPark Sibiu, CTPark Timișoara II și CTPark Cluj II. 

În zona de vest a țării, dezvoltatorul are mai multe parcuri logistice și industriale de clasa A, în următoarele orașe: Arad, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

Daniel Paraschiv are peste 17 ani de experiență, în poziții cheie ocupate în cadrul unor companii importante cu sedii în județul Cluj. Înainte de a se alătura CTP, el a petrecut aproape 3 ani în funcții de conducere în cadrul companiei româno-olandeze E van Wijk, furnizor de servicii logistice integrate și transport, în plus are o experiență de peste 10 ani ca director de vânzări în industria auto din Cluj-Napoca.

Suntem foarte multumiți de alegerea făcută prin numirea lui Daniel Paraschiv ca Business Development Manager pentru Transilvania. Consider că experiența și cunoștințele sale în domeniul vânzărilor sunt un real câștig pentru companie. Avem proiecte importante pentru parcurile noastre din Transilvania, o zonă cu o creștere economică foarte rapidă. Ca urmare, cererea pentru închirerea de spații industriale și logistice a atins aici unul dintre cele mai ridicate niveluri de la intrarea CTP pe piața locală”, a declarat Iuliana Bușcă, Commercial & Business Development Manager al CTP România.

Planurile CTP pentru regiunea de vest a țării, pentru a doua jumătate a acestui an, includ livrarea a circa 39.000 de metri pătrați de suprafață închiriabilă și începerea de noi dezvoltări pentru mai mult de 32.000 de metri pătrați de suprafață închiriabilă, cu date estimate de livrare pe parcursul lui 2019.

Astfel, în CTPark Cluj II, parc amplasat strategic în apropierea Aeroportului Internațional din Cluj-Napoca, vor fi finalizate trei depozite cu o suprafață totală de 30.000 de metri pătrați, în ultimul trimestru al acestui an. Din aceste spații, 21.000 de metri pătrați sunt disponibili pentru închiriere.

CTPark Timișoara II, localizată la 6 km de Aeroportul Internațional din Timișoara și la 1 km de autostrada A1 spre Arad și de șoseaua de centură a orașului, va ajunge la 32.000 de metri pătrați, din care 4.500 de metri pătrați sunt disponibili pentru închiriere.

CTPark Sibiu, situat în imediata vecinătate a autostrăzii A1 și lângă două Drumuri Europene (E 68 și E 81) care fac legătura între Sibiu și granița cu Ungaria, va atinge 50.000 de metri pătrați, disponibili spre închiriere din al doilea trimestru al anului viitor.

Partea de vest a țării este o regiune cu o dezvoltare economică importantă, înregistrând unul dintre cele mai substanțiale niveluri ale cererii de spații industriale și logistice din întreaga țară. Marile orașe din Transilvania continuă să atragă mari investitori din domenii precum IT, industria auto, FMCG, industria ușoară, tehnologie, cercetare și dezvoltare”, mai susțin reprezentanții CTP România.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est.

CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 de metri pătrați suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București,
Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.