FacebookTwitterLinkedIn

CTP a mai preluat anul acesta Chitila Logistic Park, aflat în vecinătatea Capitalei.

Phoenix Logistics Center (PLC), situat în localitatea Chiajna, la intersecția autostrăzii A1 cu Șoseaua de Centură, la o distanță de zece kilometri de centrul Bucureștiului, a fost integrat în CTPark Bucharest. Parcul are o suprafață totală de 43.000 de metri pătrați și o suprafață închiriabilă de 21.000 de metri pătrați. Spațiile pot fi utilizate, atât pentru activități de depozitare, logistice și de distribuție, cât și producție pentru industria ușoară.

PLC este complet închiriat către DB Schenker, companie internațională ce oferă servicii de transport rutier de marfă, transport feroviar, transport aerian, transport maritim, servicii de logistică şi formalităţi vamale.

Investiție de circa 1,5 milioane euro în modernizarea Phoenix Logistics Center

Planurile dezvoltatorului pentru parcul logistic din Chiajna presupun lucrări de renovare și modernizare.

Investiția estimată se ridică la aproximativ 1,5 milioane de euro și se face în două faze. În prima etapă, se efectuează lucrări de aducere la standardele ISU (instalațiile cu hidranți, sistem de iluminare de urgență, sistem de desfumare, sisteme antiincendiu etc.). În cea de a doua, se fac lucrări de modernizare, printre care se numără: înlocuirea sistemului de iluminare prin introducerea tehnologiei Smart LED, precum și reabilitarea sistemelor de canalizare și de epurare a apei, etc.

Prima etapă a fost demarată imediat după achiziție, urmând să se încheie luna aceasta. A doua fază va fi demarată anul viitor.

Suntem deciși să creștem stocul de spații logistice și industriale pe care le deținem în țară și să ajungem la 1 milion de metri pătrați până la sfârșitul lui 2018. Cererea este mare și sunt foarte optimistă că ne vom atinge și chiar depăși ținta. Phoenix Logistics Center este o proprietate poziționată ideal pentru amplasarea de spații logistice: foarte aproape de centrul capitalei, cu o expunere comercială extrem de bună, datorită accesului direct la autostrada A1 și la Șoseaua de Centură”, a explicat Ana Dumitrache, Country Head al CTP România.

Depozitul din Phoenix Logistics Center dispune atât de spații destinate depozitării, cât și de spații de birouri împreună cu serviciile aferente. Printre caracteristile spațiilor de depozitare se numără: înălţime utilă de 10 metri, capacitate de încărcare de 5 tone/ metri pătrați, instalație de sprinklere, 7 uși secționale, 38 de porți de încărcare și descărcare.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,1 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 de metri pătrați suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.