Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul CTP se extinde și pe piața din Polonia și anunță investiții de 200 milioane de euro în 2021

CTP, cel mai mare dezvoltator de proprietăți industriale din CEE, a încheiat un parteneriat strategic cu firma poloneză MDC² pentru a dezvolta o rețea de parcuri logistice în Polonia.
CTPark_Opole

Construcția în primele trei locații va începe în trimestru I din 2021. Dezvoltatorul a anunțat că va investi 200 de milioane de euro doar în primul an al proiectului. CTP a dezvoltat până în prezent 6,3 milioane de mp și alți 700.000 de mp sunt în construcție. Până în 2023, dezvoltatorul estimează că va depăși 10 milioane de mp construiți.

„Polonia nu este doar cea mai mare economie din CEE; locația sa strategică și apropierea de Germania o fac, de asemenea, un hotspot logistic”, explică Remon Vos, CEO al CTP. „Pe măsură ce începem construcția în Varșovia și Katovice, continuăm să explorăm și alte locații din Polonia pentru a construi parcuri durabile pentru cei 700 de clienți ai noștri. Cererea pe care o vedem pentru logistică și proprietate industrială în zona Varșoviei și în alte orașe mari poloneze este imensă”.

MDC² a dezvoltat peste trei milioane de mp de parcuri logistice în ultimii 15 ani.

„Polonia este a doua piață logistică cu cea mai rapidă creștere din Europa și suntem încântați să jucăm un rol semnificativ în activitățile de extindere ale CTP”, spune Hadley Dean, fondatorul MDC².

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii