FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul CTP își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea unui nou parc logistic în nordul Bucureștiului – CTPark Bucharest North. Parcul este situat în Ștefănești, județul Ilfov și are o suprafață totală de 21 ha. Investiția totală în noul parc logistic se ridică la 65 de milioane de euro.

CTPark Bucharest North va avea un spațiu operațional de 100.000 m2 pentru care compania a obținut autorizația de construcție, iar lucrările sunt deja începute. Primii 20.000 m2 vor fi gata pentru a putea a fi folosiți de către primul client în toamna acestui an, iar restul parcului va fi dezvoltat în etape până la sfârșitul anului 2021.

„CTPark Bucharest North este o dovadă a perseverenței noastre de a continua să ne extindem cu noi spații în jurul Bucureștiului și a abordării noastre specifice prin care oferim servicii integrale, end-to-end, ceea ce reprezintă un avantaj în relația cu partenerii noștri. Cu cei 20.000 m2 ce vor fi gata în noiembrie și cu cei 80.000 m2 închiriabili până la finalul lui 2021, suntem siguri că investiția noastră de 65 milioane euro în CTPark Bucharest North va transforma parcul în locul ideal pentru afacerile în plină dezvoltare din nordul Bucureștiului”, a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP.

Primul client al CTPark Bucharest North este DSV Group, un furnizor global de transport și logistică și un partener pe termen lung al CTP. Cei 10.000 m2 închiriați de către DSV Group au fost construiți în funcție de nevoile grupului, 100 % personalizat și adapat la cerințele solicitate, urmând să fie gata în această toamnă.

Lucrările de construcție vor fi finalizate în cursul anului 2021.

CTP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a încheiat un acord de finanțare în valoare totală de 82 milioane euro, cu BRD-Groupe Société Générale și Komerční banka, în cadrul uneia dintre cele mai mari tranzacții financiare de pe piața imobiliară din România, din primul semestru al anului 2019, anunță dezvoltatorul.