Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul CTP construiește un depozit de 12.000 mp în CTPark Bucharest North pentru Rohlik, companie de livrări alimentare

CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 1.600.000 mp suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.  
CTP_depozit (2)

CTP va construi în CTPark Bucharest North un depozit dedicat de 12.000 mp pentru compania cehă Rohlik, cel mai mare supermarket online din Cehia, care se va extinde și pe piața din România.

Fondată în urmă cu șapte ani, Rohlik este evaluată acum la peste 1 miliard de euro, după ultima rundă de finanțare. În 2020, cifra de afaceri a Rohlik Group a depășit 300 milioane de euro.

Prietenii noștri de la Rohlik vor livra deja în prima jumătate a anului viitor din CTPark Bucharest North, un spațiu de depozitare, și nu numai, de cea mai bună calitate. Sunt tineri, dinamici, agili și foarte creativi, o potrivire perfectă cu echipa noastră din România”, a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

CTPark Bucharest North are o suprafață totală de 21 de hectare, iar investiția totală a fost de peste 65 de milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii