Cautare
, Contributor

Social media |
|

Dezvoltatorul aplicației Transport Urban a lansat noi soluţii web pentru operatorii de transport public

aplicatie.jpg
Dezvoltatorul Concept Apps a lansat  pe piața internațională Transit Director, o suită de soluţii web şi mobile care facilitează colectarea, administrarea, publicarea și analizarea datelor de transport de către operatorii de transport public.

,,În urma experienței dezvoltării aplicației mobile Transport Urban, care le permite utilizatorilor să găsească traseul optim dintre două puncte, echipa Concept Apps a identificat pe piaţa transportului public nevoia de servicii suplimentare. Astfel a luat naștere ideea dezvoltării Transit Director, instrument care facilitează colectarea, administrarea, publicarea și analizarea datelor de transport de către operatorii de transport public”, explică reprezentanții Concept Apps.

Dezvoltarea soluţiilor a debutat în 2013 și proiectul-pilot a fost implementat începînd cu luna octombrie a aceluiași an, printr-un parteneriat încheiat cu operatorul de transport STP Alba. Tot anul trecut, Concept Apps a devenit partener Google, companie căreia îi furnizează datele pentru 7 reţele de transport public pentru a fi integrate în aplicaţia Google Maps.

Aplicația Transport Urban a atras în 2012 o investiție de peste 40.000 euro de la business angel-ul Dan Boabeș, CEO SimPlus. În condițiile intrării cu Transit Director pe piața internațională a operatorilor de transport public, compania dezvoltatoare, Concept Apps, se pregătește pentru o nouă rundă de investiții.

Concept Apps este o companie românească specializată în dezvoltarea de aplicaţii mobile/web şi de Sisteme Informatice Geografice (GIS), fondată în anul 2012.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii