Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Dezvoltatorii de jocuri și gamerii se vor reuni în cadrul Bucharest Gaming Week, eveniment ce va avea loc în perioada 12-17 decembrie

Bucharest Gaming Week, eveniment  care aduce împreună pasionații de esports, gamerii și cei mai importanți dezvoltatori de jocuri din România și din lume va avea loc în perioada 12-17 decembrie 2017.
shutterstock_755887654

Bucharest Gaming Week se va desfășura pe parcursul unei săptămâni de evenimente dedicate industriei de gaming din România, expoziții și conferințe.

Evenimentul central va avea loc la Romexpo în weekendul 16-17 decembrie. Atracțiile principale sunt finalele Electronic Sports League (ESL) Southeast Europe Championship pentru popularele jocuri Counter Strike: Global Offensive, League of Legends și Hearthstone și Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends. Premiile totale ale acestor competiții depășesc 16.000 Euro.

De asemenea, Bucharest Gaming Week oferă vizitatorilor activități printre care întâlniri cu streameri și vloggeri din România, experiențe în VR și mobile games.

“Bucharest Gaming Week aduce două evenimente esports mari în același loc. La Romexpo se vor juca finalele regionale ESL ale jocurilor care au scris istoria esports de până acum. Mai mult, vom găzdui Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends, singura ocazie pentru jucătorii profesioniști din România să se afirme”, a precizat Marius Radu, General Manager Level Up Gaming și Lead producer al evenimentului.

Industria gamingului din România a generat în 2016 o cifră de afaceri de peste 145 milioane de dolari. Evenimentul este organizat de către Primăria Capitalei prin ARCUB.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii