Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

DeviceHub.net a câștigat prima fază a proiectului în cadrul programului Orizont 2020

Start-up-ul va primi 50.000 euro pentru pregătirea documentației și dezvoltare de produs pentru faza a doua, unde vor concura pentru o finanțare de până la 2,5 milioane euro.
Internet of Things, Smart city  and Cyber - Physical system concept. Smart things icons mesh on double exposure of business man and city traffic night background.

Programul Orizont 2020 este ste un program de cercetare și inovare derulat de UE, dotat cu fonduri totale de peste 80 miliarde euro în intervalul 2014 – 2020.

Proiectul DeviceHub.net intitulat “Următoarea Generație de Conectivitate IoT (Internet of Things)”, a primit recenzii pozitive din partea comisei, fiind o platforma scalabilă ce oferă companiilor și dezvoltatorilor de produse, posibilitatea de a conecta și controla pe internet orice dispozitiv, echipament sau senzor. Tehnologia IoT (Internet of Things) prezentată de DeviceHub.net revoluționează modul în care ne raportăm la Internet of Things.

Platforma de aplicații IoT oferă posibilitatea creării de soluții și aplicații IoT sigure, customizabile ce pot fi rulate centralizat sau descentralizat, atât “on premise” cât și pe servere tradiționale, sau platforme cloud elastice precum Google sau Amazon.

“Pentru DeviceHub.net este o confirmare a inovativității conceptelor prezente în soluțiile noastre la nivel european, alături de creșterea interesului general în piață, pentru soluțiile IoT (internet of Things)”, a declarat Ionuț Cotoi, CEO & Co-Fondator DeviceHub.net.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii