Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Telecom |
|

Deutsche Telekom are un nou manager la nivel european

Srini Gopalan (foto) a preluat de la 3 ianuarie 2017 funcția de membru al boardului de management Deutsche Telekom AG pentru Europa, acesta devenind astfel șeful operațiunilor companiei din 11 țări printre care și România, informează Media Expres.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Fosta șefă, Claudia Nemat, a devenit membră a boardului de management Deutsche Telekom AG pentru tehnologie și inovație.

Schimbarea a fost descrisă cel mai concis de Timotheus Höttges, CEO Deutsche Telekom, care a spus: „Ne întărim tehnologia, inovația și IT cu un nou departament dedicat în boardul de conducere, în timp ce ne întărim poziția pe piață cu un nou șef pentru Europa, care are o experiență extensivă cu consumatorii”.

Srini Gopalan a venit în Deutsche Telekom de la Bharti Airtel Limited, o companie de comunicații din India, unde a fost șeful pentru retail.

Claudia Nemat a jucat un rol cheie în dezvoltarea structurii departamentului de tehnologie, inovație și IT din cadrul boardului de conducere al Deutsche Telekom.

Deutsche Telekom operează în Europa în 12 țări inclusiv Germania și a încheiat anul 2015 cu venituri de 12,7 miliarde de euro.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL URBAN – DECEMBRIE 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii