Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Deutsche Telekom preia pachetul de 49% din Slovak Telekom, pentru 900 milioane de euro

Deutsche Telekom a încheiat marţi un acord cu guvernul Slovaciei pentru preluarea de la acesta a unei participaţii de 49% la Slovak Telekom, la care va deveni astfel singurul proprietar, pentru suma de 900 de milioane de euro, informează MEDIAFAX.
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

„Am continuat procesul de vânzare a participaţiei statului la Slovak Telekom, iar suma oferită de Deutsche Telekom este peste valoarea unei oferte de vânzare la bursă, stabilită la circa 750 milioane de euro”, a declarat ministrul slovac de Finanţe, Peter Kazimir, transmite MarketWatch, preluat de Mediafax.

Kazimir s-a referit la anularea recentă a vânzării participaţiei de 49% la Slovak Telekom, cea mai mare companie de telecomunicaţii mobile şi fixe din Slovacia, la bursele din Londra, Bratislava şi Praga.

Deutsche Telekom, care deţine deja 51% din acţiunile Slovak Telekom, devine prin preluarea participaţiei statului slovac singurul proprietar al companiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii