Cautare
, Contributor

Tech |
|

Deutsche Bank a inaugurat centrul de tehnologie de la București, după investiții de 10 milioane de euro

Deutsche Bank a inaugurat la București centrul DB Global Technology, în urma unei investiţii de 10 milioane de euro și prin care crează 500 de noi locuri de muncă.
DBGT

Centrul de tehnologie va dezvolta software și va activa sub conducerea lui Marian V. Popa. Procesul de recrutare a celor 500 de angajați a demarat la finele anului trecut, iar numărul angajaților este estimat să ajungă la 200 până la finalul anului.

Din valoarea totală a investiției de 39,24 milioane de euro, aproximativ 15,6 milioane de euro, reprezentând costuri salariale, vor fi acoperite prin schema de ajutor de stat, potrivit anuțului făcut de ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.

Ministrul a mai declarat că investiţia Deutsche Bank va aduce la buget în următorii cinci ani circa 50 de milioane euro din taxe şi impozite.

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998 și oferă produse și soluții personalizate pentru clienții băncii corporative și ai băncii de investiții, servicii de tranzacții bancare pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de private banking pentru clienții persoane fizice.

Marian V. Popa are peste 30 de ani de experiență în poziții de conducere în cadrul unor companii IT&C din România și Europa. Cel mai recent (2004-2012) el a ocupat poziția de CEO al Endava CEE, un proiect greenfield pe care l-a dezvoltat de la 40 la 800 de angajați, distribuiți în patru sedii din Europa Centrală și de Est.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii