Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Deținătorul Zara va vinde toate produsele online, până în 2020

Inditex, cel mai mare retailer de haine la nivel mondial și proprietarul lanțului de magazine Zara, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă de la Milano, că toate brandurile grupului vor fi disponibile online, în întreaga lume, până în 2020.  
shutterstock_400846378

„Vrem ca toate colecțiile noastre să fie disponibile tuturor clienților, indiferent unde se află aceștia, chiar și acolo unde nu avem magazine fizic˝, a declarat Pablo Isla, CEO Inditex.

De asemenea, Pablo Isla a mai spus că toate brandurile grupului vor adopta, până în 2020, sistemul integrat de management al stocurilor, în toate țările unde există magazine fizice pentru a completa comenzile online ale clienților cu inventarele magazinelor. Până în prezent, acest sistem este disponibil în magazinele Zara din 25 de piețe, printre care Spania, Franța, Italia, China, SUA, Marea Britanie și Mexic.

Inditez are, în acest moment, magazine pe 96 de piețe și operează online pe 49. Grupul deține brandurile Pull&Bear, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho și Uterque.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii