Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Deținătorii de carduri Visa contactless pot câștiga bilete la Untold și Neversea

Cei care plătesc cu cardul Visa contactless în perioada 22 mai – 18 iunie 2017 pot câștiga unul dintre cele 100 de pachete duble de bilete la două dintre cele mai așteptate festivaluri ale acestei veri: UNTOLD și NEVERSEA. Valoarea totală a celor 100 de premii se ridică la peste 200.000 de lei.
Plata contactless

Sunt înscrise automat în tragerile la sorți săptămânale tranzacțiile contactless, indiferent de valoare, efectuate la comercianți din țară sau străinătate cu carduri Visa. Toate băncile care emit carduri Visa contactless în România participă la campanie.

Fiecare premiu acordat în cadrul campaniei „Plătește contactless cu orice card Visa” constă într-un pachet combo, format din două bilete full pass la Neversea și două bilete full pass la Untold, cu o valoare unitară de 2.095 lei. Biletele full pass asigură accesul pe întreaga durată a festivalurilor.

Vor fi acordate câte 25 de premii săptămânal, iar un participant poate câștiga un singur premiu.

Fiecare tranzacţie contactless efectuată în perioada promoției, între 22 mai şi 18 iunie, reprezintă o înscriere la promoţie, neexistând un plafon maxim de înscrieri.

Visa continuă prin acțiunile sale să consolideze principalul pilon care a susținut dezvoltarea tranzacțiilor electronice în România în ultimii doi ani – plățile contactless. Acestea continuă să reprezinte un motor important pentru piața cardurilor și anul acesta, sumele cheltuite pe cardurile contactless Visa fiind de aproape cinci ori mai mari, în primul trimestru decât în aceeași perioadă a anului trecut. Din ce în ce mai mulți români descoperă rapiditatea și siguranța plăților contactless, și ne dorim ca prin astfel de inițiative să încurajăm tehnologiile care simplifică experienţa de plată, atât pentru consumatori, cât și pentru comercianți”, a declarat Cătălin Creţu, directorul general pentru România, Croația, Malta și Slovenia în cadrul Visa.

Principalele categorii de comercianţi unde românii plătesc cel mai des cu cardurile contactless sunt supermarket-urile, serviciile de divertisment și benzinăriile, acestea însumând peste două treimi din numărul total de tranzacții.

Valoarea medie a unei plăți contactless cu Visa a fost de circa 67 de lei, în primul trimestru al acestui an, aproape jumătate comparativ cu valoarea medie a unei plăți cu cardul (clasic și contactless) la nivel de piață, care este de 120 de lei, potrivit datelor BNR.

Practic, tehnologia contactless a stimulat românii să-și utilizeze tot mai des cardurile pentru plăți zilnice de mică valoare”, se subliniază într-un comunicat de presă al Visa.

Aproximativ 65% din POS-urile instalate la comercianții din România erau contactless la finalul lunii martie. Datele BNR arată că aproape 35.000 de terminale noi (toate fiind contactless) au fost instalate în decurs de un an, reprezentând o creştere de 25% a reţelei de plăţi cu cardul, de la 142.000 de terminale POS în martie 2016 la aproape 177.000 în martie 2017.

Visa este cardul oficial al festivalurilor UNTOLD şi NEVERSEA, care vor avea loc în perioada 3-6 august 2017 la Cluj-Napoca, respectiv 7-9 iulie la Constanţa, unde sunt aşteptaţi zeci de artişti de renume internaţional, dintre care unii vor veni pentru prima dată în România. Participanţii la festival îşi vor putea folosi cardurile Visa pentru a încărca instrumentele de plată de la eveniment (brăţări şi carduri de festival), având la dispoziţie puncte special amenajate care îi vor ajuta să evite cozile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii