Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

IT |
|

Despre vizibilitate, relevanță și putere în online la SEM Days 2014

Invitați din SUA și Marea Britanie, alături de specialiști locali din domeniul IT&C, vor vorbi pe 24 și 25 septembrie, despre evoluția mediului online din ultimul an, la evenimentul SEM Days 2014, în Willbrook Platinum Business & Convention Center.
SEM Days_Tim si Jim

Conferința este axată pe zona de Search Engine Marketing și va dezbate, anul acesta, teme ca optimizarea conținului online și modalitățile de valorificare a cuvintelor cheie, fiind adresată managerilor de marketing și brand, online marketing managerilor sau coordonatorilor de business-uri și antreprenorilor online.

În cele 2 paneluri de discuții, 9 keynote-uri și 12 workshop-uri, întinse pe parcursul a două zile, vor fi cuprinse noutăți și informații despre SEO, PPC, Social Media, conținut video sau reputație online.

Anul acesta evenimentul se remarcă prin prezența a doi oameni de marketing cu puternice rădăcini în mediul tehnologiei web, Tim Resnik și Jim Sterne.

Tim Resnik este în prezent coordonatorul diviziei de strategie de produs din cadrul Moz, lider mondial în industria de SEO, cel mai recent proiect al lui său fiind CampaignPop, o platformă de Analytics a temelor politice, propagate pe rețelele sociale.

Jim Sterne, al doilea special guest, este speaker recunoscut la nivel internațional, pe teme legate de marketing electronic și interacțiune cu clienții și consultant al unor companii și antreprenori din top 500 Fortune. El este și autorul lucrării Social Media Metrics: How to Measure & Optimize Your Marketing Investment.

Alături de aceștia vor participa specialiști de la MOZ, eMetrics Summit, Distilled, Anicca Digital, Google România.

Bilete de acces la eveniment pot fi achiziționate online, pe baza formularului de înregistrare.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii