Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Uncategorized |
|

Despre branding și inspirație cu Răzvan Nacea

Răzvan Nacea a îmbinat poveştile de la Hollywood cu mărturisirile despre propria experienţă pentru a-i convinge pe cursanţii Forbes Summer School că antreprenoriatul e un vis frumos şi posibil.
Andrei Razvan Nacea

„Sănătatea şi educaţia sunt drepturi ale tuturor”, aceasta este ideea care l-a inspirat pe Răzvan Nacea, managing director al agenţiei Seytour, în crearea şi susţinerea unei afaceri în domeniu. El a povestit cum o întâmplare nefericită poate da naştere unui business de succes: după ce, alături de familie, a trecut printr-o experiență medicală neplăcută, care a presupus cutreieratul mai multor spitale din țară și din străinătate, Nacea a pus bazele unei afaceri în turism medical în 2009.

Nacea a preluat conceptul de consultanță în turism medical din Statele Unite unde a petrecut o perioadă pentru a afla cum să-i ajute pe români să fie mai sănătoşi, dar unde a cunoscut şi modele de antreprenori de succes.

El a vorbit despre raţional şi iraţional în alegerea brandurilor şi despre cum una dintre cele mai importante investiţii este cea în greşeli –trebuie să îţi îngădui să greşeşti la început, a sumarizat el.

Citeşte mai multe despre turismul medical

Află mai multe despre şcoala de antreprenori cu principii

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii