Cautare
, Contributor

Gadget |
|

Desktop-ul cu Android CoolShip arată ca o tastatură

coolship.jpg
Firma chineză FocusWill Information Technology a lansat desktop-ul CoolShip, care rulează sistemul de operare Android. Sistemul arată ca o tastatură și seamănă cu vechile computere Atari 800XL sau Commodore 64. 

Compania a început livrările luna trecută, deși lucrează la proiect încă din 2011.

CoolShip dispune de un procesor dual-core de 1,5 GHz, grafică Mali-400, 1 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 4 GB (există și optiunea pentru 8 GB) care poate fi extinsa  prin intermediul slotului pentru card de memorie SD. Versiunea de Android rulată este 4.0 Ice Cream Sandwich.

Computerul permite redarea de conținut video în format HD (1.080p), are două porturi USB 2.0, slot audio universal de 3,5 mm și dispune de conexiuni Ethernet, Wi-Fi, HDMI și VGA. Sistemul dispune și de o baterie internă care îl protejează în cazul unei pene de curent.

CoolShip cantarește 1,2 kilograme și are dimensiunile 395 x 215 x 34/17 mm.

FocusWill vrea să vândă computerul pe piața internațională, nu doar în China. Versiunea cu capacitate de stocare de 4 GB costă 90 de dolari. Pentru 120 dolari, clienții primesc versiunea cu capacitate de stocare de 8 GB, un maus USB și un card SD de 16 GB. 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii