FacebookTwitterLinkedIn

Desigual anunță colaborări cu trei designeri importanți, primul nume dezvăluit fiind acela al francezului Christian Lacroix. Împreună cu acesta, Desigual a lansat noua colecție pentru sezonul toamnă-iarnă 2020, dedicată celor care au curajul de a fi ei înșiși. Ținutele, inspirate de capitala Japoniei, orașul Tokio, sunt o explozie de culori transformate în emoție, îndrăzneală și optimism și pot fi admirate în premieră pe Somar Shop, dar și în toate magazinele Desigual din mall-uri.
Din punct de vedere vizual, noutatea adusă de colecția La Difference este logoul care ocupă un loc central în designul pieselor vestimentare, contrastând cu litere în stiluri grafice diferite, evidențiate prin culori bloc și sloganuri optimiste. Stilul Desigual este reinventat în piese hibrid care îmbină broderii și imprimeuri colorate cu motive etnice, fotografii, și detalii strălucitoare.
Prin asocierea cu Christian Lacroix, stilul consacrat Desigual, caracterizat printr-un colorit exuberant, capătă o notă mai elegantă și mai sofisticată; reprezentative rămân florile de inspirație etnică, supradimensionate, brodate sau cusute în patchworks, iar negrul iese mai mult în evidență. Rochiile pun în valoare naturalețea, iar jachetele parka, tricourile și puloverele îmbină designul sofisticat cu elementele urbane. 20% din colecția La Difference este sustenabilă, cu piese vestimentare confortabile, realizate din materiale ecologice.