FacebookTwitterLinkedIn

După seria de colecţii realizate pentru H&M de către designeri renumiţi precum Karl Lagerfeld, Lanvin, Jimmy Choo, Marni sau Maison Martin Margiela, brandul suedez îşi anunţă cea mai nouă colaborare din portofoliu, de această dată cu creatoarea pariziană Isabel Marant.

În ultimele sezoane, Marant a reinterpretat imaginea French-şic a femeii pariziene, lansând unele dintre cele mai populare trenduri ale modei actuale, de la imprimeurile boho şi tricotajele cu influenţe etnice până la tenişii cu platformă ascunsă. Pentru H&M, Isabel Marant va crea o garderobă de articole inspirate din stilul caracteristic al mărcii sale.

,,Intenţionez să creez lucruri pe care femeile să le poarte cu o nonşalanţă tipic pariziană: te îmbraci elegant fără să acorzi prea multă atenţie acestui aspect, dar în acelaşi timp eşti extrem de atrăgătoare”, declară Marant. ,,Toate piesele pot fi combinate urmându-ţi propriul instinct, pentru că, în viziunea mea, moda este o chestiune de personalitate”.

Născută şi crescută la Paris, Isabel Marant a început să-şi personalizeze propriile haine încă din anii liceului. Absolventă a celebrului colegiu Studio Berçot, Isabel Marant şi-a început parcursul în lumea modei cu o linie de bijuterii, continuând apoi cu tricotaje, până la lansarea brandului care îi poartă numele, în 1994.