Cautare




, Contributor

Shopping |
|

Designerul Kim Jones, și la Dior Men, și la Fendi

Britanicul Kim Jones a fost numit director de creație la Fendi, poziție deținută anterior, timp de 52 de ani, de Karl Lagerfeld.
 aboneaza-te
news-cover-5-1000x550

Schimbări importante la vârful unuia dintre cele mai cunoscute branduri de modă din lume: Fendi a decis să îl numească în poziția de director de creație pe britanicul Kim Jones, unul dintre cei mai apreciați designeri ai noului val. Din 1967, poziția de director de creație la Fendi a fost deținută de Karl Lagerfeld, postul devenind vacant după ce maestrul a decedat, în februarie 2019, la vârsta de 85 de ani.
Ca și Lagerfeld, care a fost în paralel director de creație la Fendi și la Chanel, Kim Jones se va ocupa atât de departamentul de creație de la Dior Men, pe care îl conduce în prezent, cât și de cel de la Fendi, postură singulară în industria modei de lux contemporane.
Ținând cont de precedentul Lagerfeld, specialiștii în domeniu consideră firească numirea lui Jones, cu atât mai mult cu cât Dior și Fendi fac parte din același grup,  LVMH, cel mai puternic conglomerat din industria luxului.
La Fendi, Jones va fi responsabil de divizia de haute couture pentru femei, de cea de ready-to-wear și de blănuri – sector în care brandul italian se mândrește cu o tradiție îndelungată și o experiență bogată. Designerul va colabora îndeaproape cu Silvia Fendi, nepoata fondatorilor brandului, singurul membru al familiei care mai lucrează în cadrul companiei, unde se ocupă de divizia de accesorii și de colecțiile pentru bărbați.
Bernard Arnault, proprietarul și președintele consilului de administrație al LVMH, a salutat numirea lui Jones la Fendi, declarând despre acesta că este un talent remarcabil, care a dovedit o capacitate extraordinară de a se adapta și de a performa în cadrul colosului de lux francez.
Înainte de a veni la Dior Men, creatorul britanic a mai lucrat pentru Louis Vuitton și Dunhill.

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii