Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Modă |
|

Designerul Cesare Casadei, pentru prima dată în România

Celebrul designer Cesare Casadei a venit pentru prima dată în România cu ocazia inaugurării CASADEI BOUTIQUE, magazinul situat pe Calea Dorobanților nr. 133 din București.
Cesare Casadei

Între rafturile strălucitoare și scaunele de catifea, proprietarul brandului care anul acesta împlinește 60 de ani a stat de vorbă cu jurnaliștii, vedetele și bloggerii din România despre filosofia brandului Casadei.

„Care este secretul care a făcut ca Blade, modelul cu tocuri de oțel de 12 centimetri să fie cel mai dorit de celebrități pe covorul roșu?” – a fost una dintre întrebările de pe buzele tuturor. Fără îndoială, Blade are locul său binemeritat în istoria modei și nimeni nu poate contrazice faptul că, în ultimii ani, acesta a devenit cel mai recognoscibil stiletto din circuitul A-list al vedetelor internaționale. Victoria Beckham îl poartă cu cea mai mare naturalețe și atunci când își tine copilul în brațe. Și nu este vorba de vreo magie la mijoc, ci doar de munca, talentul și perseverența lui Cesare Casadei, care a lucrat luni în șir la acest model, în ciuda faptului că toți cei din jur (inclusiv tatăl lui, Quinto Casadei, care, alături de mama lui, Flora, au creat brandul în 1958) îi spuneau să renunțe. Dar nu a făcut-o și așa a fost creat un pantof care va rămâne în istoria modei.

Casadei îmbină într-un mod unic miracolul „made in Italy” cu elemente chic seducătoare și un stil glam excesiv uneori, mereu fabulos.

Iar dacă vă întrebați ce au în comun J Lo, Demi Lovato, Olivia Palermo, Eva Longoria, Alessandra Ambrosio, Kate Beckinsale, Zendaya Coleman, Vanessa Hudgens și Heidi Klum, aflați că toate au purtat cel puțin o dată în viață pe covorul roșu o pereche de încălțări Casadei. De altfel, celebrul brand italian produce o colecție care poartă numele de Red Carpet și care este chintesența feminității sofisticate și a eleganței glam.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii