Cautare
, Contributor

Modă |
|

Designerul Andreea Bădală își vinde creațiile pe celebrul magazin virtual Luisaviaroma

Fotografie_de_Campanie_2.jpg
Andreea Bădală, creatoarea brandului Murmur, și-a creat propria nișă pe piața internațională a modei, mizând pe combinația dintre eleganță și erotism.

La numai un an jumătate de la lansarea brandului în România, Murmur – brandul creat de la zero de designerul român Andreea Bădală – a intrat în portofoliul de branduri Luisa via Roma, al doilea cel mai mare retailer de modă de lux din mediul online.

Citiți aici povestea completă de business a Andreei Bădală și a brandului Murmur.

După Net-a-Porter.com, Luisaviaroma.com este un reper în moda de lux internațională, având în portofoliu cei mai importanți designeri de haine și accesorii, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Prezența continuă din ultimii ani la târgurile de modă de la Paris a promovat în plan internațional filozofia a brandului Murmur: femeia seducătoare, care arată doar atât cât este necesar pentru a stârni curiozitatea.

Astfel, Murmur a reușit să creeze o nișă pe piața internațională, făcând legătura între pret-a-porter, lenjerie și accesoriu erotic.

Brandul este prezent în magazine din Paris, Cannes, Lyon, Courchevel, Londra, Amsterdam, Florența, Roma, Tokyo, Hong Kong, Beirut, Dubai și Jeddah, atât în concept stores cât și în boutique-uri de lux.

Buyerii Luisa via Roma au selectat piese de referință din mai multe colecții ale liniei principale Murmur. Pe lângă acestea, ei au ales și piese din colecția de Primăvară/Vară 2013 a diffusion label-ului Murmur Take Away, care vor fi disponibile în premieră pe Luisa Via Roma.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii