Cautare
, Contributor

Modă |
|

Designerii şi bloggerii români fac modă cu Peroni

The_Speakers.jpg
Trei designeri români - Kinga Varga, Mihai Dan Zarug şi Nadia Popescu - au făcut echipă cu trei bloggeri - Ana Maria Morodan, Claudiu Enescu şi Irina Markovits - pentru a reinterpreta costumaţia de pârtie într-o variantă elegantă, numai bună pentru o petrecere apres-ski.

Peroni Nastro Azzurro, berea super-premium italiană numărul unu în lume, a sărbătorit iarna printr-un eveniment exclusivist, inspirat de atmosfera unei petreceri apres-ski. Evenimentul face parte din campania “L’Inverno Peroni” și a reprezentat punctul culminant al proiectului Collaborazioni.

Prin implicarea unora dintre cei mai talentați designeri şi bloggeri pasionaţi de lifestyle-ul italian,misiunea Collaborazioni a fost aceea de a crea piese vestimentare care să transforme costumaţia de pe pârtie într-o ţinută specială, elegantă, potrivită petrecerilor apres-ski. Cele trei echipe de colaboratori care au acceptat provocarea Peroni au fost formate din designerul Nadia Popescu și bloggerul Irina Markovits, designerul Mihai Dan Zarug și bloggerul Claudiu Enescu și designerul Kinga Varga și bloggerul Ana Maria Morodan.

Nadia Popescuși Irina Markovits au creat un accesoriu elegant din blană, cu diferite funcționalități. Dacă în timpul zilei acesta poate fi purtat pe cap sau înfășurat în jurul gâtului, seara devine un şal menit să îmbrace umerii. Accesoriul îmbină trei materiale diferite: blană naturală,  dantelă și catifea. 

Mihai Dan Zarug și Claudiu Enescu au realizat două variante în culori diferite pentru o piesă vestimentară masculină. Prima este inspirată din culorile Peroni, o haină bleumarin din lână, cu pungi de buzunar roșii și fermoare metalice argintii cu banda albă. Cea de-a doua este o combinație de beige cu negru în carouri, cu fermoare beige. Prin croială şi multiplele fermoare pe care le prezintă, haina poate fi inclusă în mai multe ținute, devenind chiar si vestă.

Kinga Varga și Ana Maria Morodan au propus un obiect de design feminin multi-funcțional. În cadrul ținutei de zi, obiectul poate fi purtat pe post de vestă, iar seara, la petrecerea après-ski, același obiect se poate transforma cu ușurință într-o rochie lungă, elegantă și feminină, datorită unor anumite sisteme de prindere. Cele două colaboratoare au ales albul și tricotul, un material reprezentativ pentru designer.

L’Inverno Peroni continuă cu evenimentele de pe pârtia de ski din Poiana Braşov. Aici vor fi recreate spaţii de relaxare unde te vei putea bucura de un moment Aperitivo împreună cu Peroni şi cu prietenii tăi. Întreaga campanie poate fi urmărită pe www.peroniitaly.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii