FacebookTwitterLinkedIn

„Dincolo de scopul principal, acela de a strange fonduri pentru copiii care nu au avut poate niciodata un Craciun Fericit, Festivalul Brazilor de Craciun face un lucru extraordinar: stimuleaza creativitatea romaneasca. Prin implicarea la editia din acest an a Festivalului, Bucharest Design Center a dorit sa arate publicului si o alta latura a designului romanesc: designul de obiect – proaspat, contemporan, surprinzator.”, declara designerul Anca Fetcu, membru fondator Bucharest Design Center.

„Design Your Christmas! Culori suspendate in corian” – acesta este propunerea Bucharest Design Center pentru editia 2013 a Festivalului Brazilor de Craciun, organizat  de Salvati Copiii Romania.

O creatie ultra-contemporana, realizata din corian alb, in interiorul caruia sunt suspendate globuri multicolore, bradul Bucharest Design Center poate servi ca decor pentru un spatiu minimalist (spatiu de birou sau locuinta moderna) in perioada Sarbatorilor de iarna, explică organizatorii

De asemenea, odata cu trecerea Sarbatorilor, globurile colorate din interiorul bradului pot fi inlocuite cu o instalatie din plante, iar obiectul astfel transformat poate fi expus intr-o receptie de birou contemporana, ca element central de atractie.

„Invitam companiile care participa pe 5 decembrie la Gala Brazilor de Craciun sa liciteze o suma cat mai consistenta pentru bradul Bucharest Design Center si, astfel, sa ofere o sansa la educatie copiilor pentru care mersul la scoala reprezinta poate cel mai frumos cadou in 2014, facand in acelasi timp o bucurie extraordinara angajatilor si celor care le trec pragul in perioada Sarbatorilor” – Simona Buta, Bucharest Design Center.