Cautare
, Staff

Bijuterii |
|

Descoperă noua Colecție de Valentine’s Day de la PANDORA

De Valentine’s Day, PANDORA sărbătorește dragostea în toate formele sale – de la sentimentele romantice de iubire, la dragostea față de sine și prieteniile de nedestrămat.
CMYK_VAL19_CUPID_02_CMYK

Realizate de bijutieri talentați din metale de înaltă calitate precum argintul 925 și PANDORA Shine (argint 925 placat cu aur), noile modele te îndeamnă să-ți exprimi sentimentele într-un mod unic și să transmiți mesaje de dragoste inedite.

Colecția cuprinde talismane strălucitoare din argint 925, care aduc aminte de săgețile cuceritoare ale lui Cupidon, cercei asimetrici în formă de inimi, atent meșteșugiți și ideali atât pentru ținute casual, cât și pentru cele extravagante, sau brățări netede Moments, din argint 925 și cu inscripția „LOVED”.

Valentine’s Day nu mai este acum o sărbătoare dedicată doar cuplurilor, ci aduce un omagiu prieteniilor sincere. Inelele, pandantivele și colierele cu motivele săgeții și ale inimii – realizate din argint 925, cu detalii placate cu aur în nuanțe bogate, și împodobite cu zirconiu cubic strălucitor – le vor aminti mereu  prietenilor de sentimentele tale și îi vor îndruma în direcția bună.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii