FacebookTwitterLinkedIn

Primul Plic Creativ –  „În lumea poveștilor” – este un suport pentru educația copiilor, aceștia se pot conecta în familie, este distractiv la o petrecere să îl folosească în echipe sau la grădiniță și școală pentru activități de grup.

KIT-ul „În lumea poveștilor” este colecția dedicată iubitorilor de lectură, micilor actori, scenariști și regizori și îi ajută să descopere fascinanta lume a personajelor din povești și magia teatrului.

Și, în plus, este un instrument valoros care dezvoltă relația părinte-copil, educator-copil, precum și capacitatea de exprimare și interacțiune copil-copil.

Plicul Creativ conține 3 proiecte:

Proiectul A – Creează propria carte „Ursul păcălit de vulpe”. Aici vei găsi cartea cu 4 scene alb negru și personaje: vulpea, ursul, peștii, țăranul – le colorezi, le lipești și recreezi povestea.

Proiectul B – Creează propriul semn de carte: vei găsi un semn de carte din carton și decorațiuni pe care le colorezi și le lipești.

Proiectul C – Creează propriul teatru cu personaje. Plicul Creativ devine chiar scenă de teatru după ce scoți cu atenție masca de vulpe pe care ți-am pregătit-o pe fața cutiei. Vei găsi personaje pe care să le asamblezi pentru scena de teatru și un decor din poveste, tu joacă pe rând fiecare personaj.

De asemenea, o să mai aveți parte de o surpriză-joc.

Îl puteți comanda de aici: https://shop.vipbebe.ro/index.php?route=product/product&product_id=857