Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Deschiderea Colosseum Mall, amânată până în 2021

Planificată inițial pentru sfârșitul acestui an, deschiderea Colosseum Mall a fost reprogramată pentru 2021, din cauza impredictibilității mediului de afaceri sub impactul pandemiei Covid-19.
Atrium Colosseum Mall

„Împreună cu partenerii noștri de afaceri am decis să vizăm anul 2021 pentru lansarea Colosseum Mall. Este o decizie naturală și responsabilă în contextul actual, pentru a diminua riscurile atât pentru noi ca dezvoltatori, cât și pentru brandurile care s-au alăturat proiectului nostru”, a punctat într-un comunicat de presă remis la redacție Mihai Dinu, director general Colosseum Mall.

În cee ace privește procesul de închiriere, acesta este avansat, cu peste 85% din spații contractate. Mixul de chiriași include branduri cunoscute de modă, cafenele, restaurante și divertisment.

„Deși pandemia Covid-19 a influențat dinamica pieței de retail, proiectul Colosseum Mall rămâne atractiv pentru retailerii care doresc să se dezvolte și să își consolideze afacerile offline și online din România, pentru a crea o sinergie omnichannel mai puternică. De curând am semnat cu un celebru brand internațional de modă”, a punctat și Doinița Ilie MRICS, Leasing Manager Colosseum Mall.

Cu o investiție de 30 milioane de euro, Colosseum Mall face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial existent, care este prezent pe piața locală de aproape 9 ani.

În prezent, centrul comercial Colosseum are un grad de ocupare de 100%, iar odată cu lansarea Colosseum Mall, suprafața închiriabilă va atinge 54.500 mp.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii