Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Deputații au votat înființarea unei comisii care va ancheta cheltuielile TVR

Camera Deputaţilor a adoptat solicitarea PNL şi USR de formare a unei comisii de anchetă privind cheltuielile din Societatea Română de Televiziunii (SRTV), informează AGERPRES.
camera-deputatilor

Au fost înregistrate 222 voturi „pentru”, 13 „împotrivă” şi o abţinere.

Comisia de anchetă va verifica criteriile care au stat la baza încheierii contractelor de colaborare, civile sau pentru drepturi de autor ale Televiziunii Române cu terţe persoane pentru realizarea de emisiuni şi festivaluri, producţii proprii SRTV şi va analiza modul în care au fost îndeplinite obligaţiile legale în încheierea acestora.

Comisia va controla şi modul în care s-a respectat un mediu concurenţial eficient, transparent, nediscriminatoriu în procedura de selecţie la încheierea acestor contracte.

Deputatul Gigel Ştirbu (PNL) a anunţat că a solicitat în scris Curţii de Conturi un audit pe această temă la televiziunea publică. El a spus că i-a solicitat explicaţii preşedintelui – director general, Doina Gradea, la audierea în cadrul Comisiei pentru cultură, însă aceasta nu a dat un răspuns pe motiv că este vorba despre contracte cu anumite clauze de confidenţialitate.

Audiențele televiziunilor de filme și seriale – ianuarie 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii