Cautare
, Contributor

IT |
|

Depanero crește numărul de angajați cu peste 25% în 2015 și devine service autorizat pentru Toshiba și Medion

Depanero, firmă de service din România în domeniile electro-IT, electrocasnice mici și mari, tablete și telefoane mobile, a devenit service autorizat pentru Toshiba și Medion, iar produsele celor două companii vor primi ajustările, reparațiile și mentenanța de care au nevoie începând din această lună.
Sediul Depanero

Contractele ridică numărul brandurilor din portofoliul Depanero la 26 și vor spori volumul de reparații cu peste 500 de produse în fiecare lună, depășind 30.000 de echipamente.

„Prezența noilor branduri în portofoliul Depanero este în acord cu planurile de extindere a numărului de parteneri și urmează, totodată, strategia companiei de a deveni jucătorul numărul unu în piața de service și reparații electronice, electrocasnice și IT din sud-estul Europei”, spune Adrian Antohi, director general Depanero, menționând că planul de extindere a numărului de parteneri vizează adăugarea a încă șapte noi branduri în portofoliu în următorul an.

CITEȘTE POVESTEA DIN SPATELE AFACERII DEPANERO

Introducerea de noi branduri în portofoliu determină și creșterea numărului de angajați. De la începutul anului și până în noiembrie, numărul angajaților Depanero a crescut cu peste 25%.

„Peste 60 de angajați s-au alăturat echipei Depanero de la începutul anului și până în prezent, numărul de salariați ajungând la 300. Avem în plan creșterea echipei cu 20 – 30 de angajați în următoarea jumătate de an, o dată cu intrarea noilor branduri în portofoliu”, mai spune Adrian Antohi.

Recent, Depanero a anunțat și schimbări la nivelul echipei de management, trei noi membri alăturându-se companiei în departamente cheie, precum Customer Experience, Comercial și Resurse Umane.

Potrivit informațiilor disponibile pe Ministerul Finanțelor, în 2014, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 164 de milioane de lei, în creștere cu 70% comparativ cu anul precedent.

Brandul Depanero este prezent pe piața din România din 2014, odată cu rebranding-ul companiei Servskills, înființată în 2011.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii