Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

A demarat programul „Rabla”. Se pot duce la casare și microbuzele!

Cea de-a XXV-a ediție a Programului „Rabla” a demarat, joi, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice, cu două luni mai devreme faţă de sesiunea din 2017, bugetul alocat fiind de 253 de milioane lei, cu menţiunea că extensia "Rabla Plus” va începe în cursul săptămânii viitoare, informează AGERPRES.
shutterstock_deficit-bani-money-auto-evolutie

Din bugetul total alocat pentru cele două secţiuni ale programului guvernamental, 133 de milioane lei merg către „Rabla Clasic”, iar 120 de milioane de lei către „Rabla Plus”.

Ministerul Mediului estimează că alocarea financiară pentru 2018 va acoperi achiziţionarea unui număr de circa 19.000 de vehicule noi pe versiunea clasică a programului şi de 2.000 de maşini electrice prin intermediul variantei „verzi”.

Una dintre principalele noutăţi ale sesiunii din acest an este faptul că, în Programul „Rabla Clasic”, în premieră, microbuzul devine autovehicul eligibil pentru casare.

În ceea ce priveşte extensia „Rabla Plus”, care va demara în cursul săptămânii viitoare, bugetul alocat se ridică la valoarea de 120 milioane de lei pentru ecobonusuri şi staţii de încărcare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii