Cautare
, Contributor

Macroeconomie |
|

Deloitte România va organiza evenimente sub umbrela „Noul Cod Fiscal. Noul Cod de Procedură Fiscală. Pe locuri. Fiţi gata. Start!”

Pe fondul intrării în vigoare a noului Cod Fiscal, începând cu 1 ianuarie 2016, Deloitte România va organiza evenimente interactive și seminare pe această temă în marile orașe ale țării, sub umbrela „Noul Cod Fiscal. Noul Cod de Procedură Fiscală. Pe locuri. Fiţi gata. Start!”.
Antreprenoriat

Antreprenorii și reprezentanții mediului de afaceri local au, astfel, oportunitatea de a beneficia, în mod direct, de expertiza specialiștilor Deloitte, pentru a înțelege exact impactul noilor reglementări fiscale asupra business-ului lor.

„Noul Cod aduce modificări importante în toate ariile fiscale, iar intrarea sa în vigoare, de la 1 ianuarie 2016, va reprezenta o provocare pentru mediul de afaceri. În acest context, companiile românești trebuie susținute în înțelegerea cât mai corectă a modului în care le este afectat business-ul, de aceea venim în sprijinul afacerilor locale chiar la ele acasă”, spune Dan Bădin, partener coordonator Deloitte România.

Seria de evenimente „Noul Cod Fiscal. Noul Cod de Procedură Fiscală. Pe locuri. Fiţi gata. Start!” va avea loc în principalele orașe din țară, printre care Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Sibiu, Brașov, Iași și Constanța.

Subiectele discutate în cadrul seminarelor se vor referi la: modificări privind impozitul pe profit, impozitul cu reținere la sursă, TVA, impozitul pe venit şi contribuțiile sociale, schimbări privind regimul microîntreprinderilor, impozitele și taxele locale sau accizele din 2016.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii