FacebookTwitterLinkedIn

Achiziția a fost încheiată sub forma unui parteneriat pe termen lung prin care MAS și Prime Kapital își asumă investiții.

Reff & Asociații a fost constant implicată în toate etapele tranzacției, de la due diligence, structurare și negociere până la semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

Proiectul a fost complex și solicitant, cu negocieri care s-au întins pe o perioadă de câteva luni și au implicat majoritatea ariilor de practică ale Reff & Asociații, precum și echipele de consultanți fiscali și financiari ai Deloitte România și Olanda”, a spus Irina Dimitriu, Associate Partner la Reff & Asociații și coordonator al practicii de real estate al firmei de avocatură.

Ea a condus proiectul din partea avocaților, iar Simona Iacob, Managing Associate, și Ioana Georgescu, Senior Associate, l-au coordonat.

Echipa Deloitte România care a oferit servicii de due diligence financiar a fost coordonată de Radu Dumitrescu, Partener servicii suport în tranzacții, care i-a avut alături pe Vlad Bălan, Bogdan Mazilu, Atena Mitucă, Miruna Ciocea și Silviu Antonescu.

Timpul a fost crucial în cadrul acestei tranzacții și cred că echipa noastră de specialiști experimentați în domeniul imobiliar a demonstrat angajament și eficiență în ce privește modalitatea de structurare a tranzacției”, a spus Radu Dumitrescu.

Înființată în 2008, MAS a construit, prin intermediul achizițiilor și dezvoltării, un portofoliu de retail, office, industrial, logistică și proprietăți în industria hotelieră de înaltă calitate în Germania, Marea Britanie, Bulgaria, Polonia, Elveția și România. Grupul are ca obiectiv extinderea în țările cu economii emergente din Europa Centrală și de Est, astfel că a încheiat un parteneriat pe termen lung cu Prime Kapital. În ultimele 18 luni, prin intermediul acestui joint venture a fost achiziționat un centru comercial în Polonia și două centre comerciale în Bulgaria, ca parte a expansiunii pe piețele din Europa Centrală și de Est.