FacebookTwitterLinkedIn

Aproximativ 700 de angajați care lucrează în prezent în clădirea America House vor ocupa ultimele opt etaje ale turnului închiriate de Deloitte România, însumând peste 8.500 de metri pătrați.

Localizată la intersecția străzilor Buzești și Calea Griviței, The Mark este un proiect de clasă A, cu două clădiri de birouri care vor fi dotate cu echipamente de ultimă generație menite să creeze un spațiu ușor de folosit, sustenabil și eficient din punct de vedere energetic.

„Acest pas marchează o nouă etapă în dezvoltarea Deloitte România, care a devenit, în cei 26 de ani de prezență locală, unul dintre liderii pieței de consultanță și audit și unul cei mai căutați angajatori. Viitorul nostru sediu va oferi spațiul ideal pentru a cultiva potențialul organizației, creând un mediu de lucru spațios, plăcut și multifuncțional, care va facilita atât munca în echipă, cât și relaxarea, precum și interacțiunea cu clienții noștri, fiind amplasat într-o zonă centrală și ușor accesibilă”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România.

The Mark va avea o fațadă inteligentă, care va permite pătrunderea luminii naturale, precum și controlul iluminării și al temperaturii. Clădirea va fi ușor accesibilă cu mijloace de transport public și privat, va avea locuri de parcare pentru biciclete și puncte pentru încărcarea mașinilor electrice.

Clădirea de birouri The Mark este deținută de compania austriacă S IMMO AG, iar contractul de închiriere a fost intermediat de Knight Frank România.

„Prin toate proiectele noastre, ne propunem să oferim calitate, tehnologie de ultimă generație și sustenabilitate. Dar mai ales vrem să oferim satisfacție clienților noștri. Suntem încrezători că The Mark adaugă valoare noii zone centrale de business a orașului și că va fi un loc plăcut și eficient pentru Deloitte”, a declarat Daniela Bădulescu, Country Manager, S IMMO România.

„Suntem onorați că am fost alături de Deloitte în acest proces de durată și cred cu tărie că nivelul de calitate, serviciile și amplasarea noului birou vor corespunde nevoilor complexe ale clientului nostru. Această tranzacție vine într-o perioadă de activitate efervescentă pe piața de birouri din București, care a ajuns la o cerere de peste 200.000 mp în clădiri de clasă A și B în primele trei trimestre ale anului 2018”, a spus Horațiu Florescu, Președinte și CEO, Knight Frank România.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor 286.000 de profesioniști ai săi.