Cautare
, Forbes Staff

Servicii financiare |
|

Deloitte România își consolidează birourile regionale din Cluj-Napoca și Timișoara și îl numește pe Ovidiu Zaberca în funcția de Senior Business Development Manager

Deloitte România își consolidează birourile regionale din Cluj-Napoca și Timișoara și l-a numit pe Ovidiu Zaberca în funcția de Senior Business Development Manager, acesta urmând să faciliteze accesul la tipurile de servicii oferite de către experții Deloitte România care lucrează atât în birourile regionale din Cluj-Napoca și Timișoara, cât și în București.
 aboneaza-te
rsz_ovidiu_zaberca_01

Ovidiu Zaberca are o experiență profesională de 15 ani în vânzări de servicii către companii și a lucrat în industrii precum telecomunicații, servicii financiare și consultanță, iar în ultimii ani a ocupat o poziție similară în cadrul unei alte companii din Big 4.

Ariile sale de expertiză integrează planificarea strategiei de marketing și managementul dezvoltării afacerilor la nivel regional, în colaborare cu investitori și executivi de top din companii antreprenoriale și multinaționale.

Ovidiu Zaberca va fi responsabil de gestionarea și dezvoltarea relației cu clienții, de la propunerea de servicii și de soluții personalizate pentru fiecare client, până la finalizarea colaborărilor, în contextul unui mediu de afaceri foarte dinamic, cu nevoi complexe. De asemenea, el este responsabil de stabilirea de noi parteneriate în cadrul comunității regionale de business. Din poziția de Senior Business Development Manager, Ovidiu Zaberca facilitează accesul clienților la toate tipurile de servicii oferite de către experții Deloitte România care lucrează atât în birourile regionale din Cluj-Napoca și Timișoara, cât și în București.

„De peste un deceniu, birourile regionale ale Deloitte sprijină companiile să exploateze oportunități și să se adapteze la schimbări, astfel încât să fie cât mai bine pregătite pentru a face față oricărei provocări. Timiș și Cluj reprezintă unii dintre cei mai mari poli de business din țară și sperăm să contribuim la consolidarea mediului de afaceri din aceste județe prin gama noastră variată de servicii de consultanță și de conformitate, de acum și cu sprijinul important al lui Ovidiu”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Deloitte România și-a deschis birourile regionale din Cluj-Napoca și Timișoara în anul 2008, prin intermediul cărora oferă servicii de audit, servicii fiscale și juridice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii