Cautare
, Forbes Staff

Leadership |
|

Deloitte România îl numește pe Vladimir Aninoiu la conducerea echipei de tehnologie din cadrul practicii de Consultanță

Deloitte România îl numește pe Vladimir Aninoiu în funcția de director care conduce echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanță în management, poziție din care îi raportează lui Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanță.
Vladimir Aninoiu, Deloitte Romania

Vladimir Aninoiu are o carieră de peste 20 de ani în management, ocupând de-a lungul timpului poziții de management de top în cadrul unor companii care sunt lideri în tehnologie. Înainte de a se alătura Deloitte România, a fost CEO și Președinte al Consiliului de Conducere al Asseco pentru Europa de Sud-Est. Anterior, a lucrat pentru IBM mai mult de 15 ani, în rolul de Country General Manager, apoi ca Director Developing Markets și Director de vânzări pentru companii mari pentru regiunea Europei Centrale și de Est. Are un MBA la Open University din Marea Britanie și a absolvit facultatea de Electronică și Telecomunicații din București.

„Sunt mândru să îi urez bun venit în echipă lui Vladimir, ale cărui cunoștințe vaste în domeniul tehnologiei și a cărui experiență în zona digitală vor reprezenta avantaje importante pentru clienții noștri. Prin contribuția sa, consolidăm competențele practicii noastre de Consultanță și capacitatea de a oferi soluții integrate, de la idee la implementare, pe măsura reputației noastre de lider global în consultanță în tehnologie”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Practica de Consultanță a Deloitte România s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani cu competențe în automatizarea proceselor de business cu roboți (Robotic Process Automation – RPA) și în data analytics. Deloitte operează și Centrul European de Servicii în București, care are peste 400 de angajați experți în IT și care oferă servicii bazate pe SAP, analize de date și management al informației (AIM), precum și tehnologii digitale, atât pentru clienți din România, cât și din alte piețe europene mari.

Citește și: Deloitte România a numit-o pe Ruxandra Băndilă director de marketing şi business development

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii