FacebookTwitterLinkedIn

Din acest rol, ea va coordona serviciile de consultanță în domeniul impozitelor directe pentru companii.

Sunt foarte încântat că Alexandra, un profesionist foarte apreciat și cunoscut pe piața locală, a acceptat să facă parte din echipa de taxe Deloitte”, declară Dan Bădin, Partener Coordonator, Servicii Fiscale și Juridice, al Deloitte România.

Alexandra Smedoiu are o experienţă de aproape 15 ani în consultanță fiscală. Anterior, ea a ocupat poziția de director în cadrul unei alte companii din Big 4.

De-a lungul timpului, ea a coordonat proiecte, locale și internaționale, preponderent pentru clienţi din industria serviciilor financiare, dar și pentru companii din domeniul imobiliar. Experiența ei profesională include o arie largă de proiecte, de la revizii și audituri fiscale, la asistență în tranzacții și controale fiscale.

Alexandra Smedoiu este membru al Camerei Consultanților fiscali din România (CCFR), al Asociației Contabililor Autorizați (ACCA) din Maria Britanie, al Institutului de Fiscalitate Internațională (ADIT) din Marea Britanie și al Asociaței Analiștilor Financiari CFA. Ea este și vice-președinte al CFA România, asociația analiștilor financiari certificați CFA

„Sunt extrem de onorată să mă alătur echipei Deloitte România. Cred că o firmă de talia Deloitte, pe lângă asistența pe care o oferă clienților, are și obligația de a contribui la bunul mers al societății românești. Din acest rol, îmi propun să mă implic în inițiativele legislative cu impact asupra economiei și asupra firmelor din România în general și să promovez standarde corecte de fiscalitate și predictibilitate fiscală, fără de care România nu poate avea o dezvoltare continuă și armonioasă în viitor”, spune Alexandra Smedoiu.

Cu o echipă de aproape 150 de angajați, practica de taxe Deloitte România este coordonată în prezent de 6 parteneri și 8 directori.