FacebookTwitterLinkedIn

În acest context al avântului pieței M&A, dar şi al dezvoltării serviciilor multidisciplinare proprii, Deloitte a decis să formeze o echipă dedicată în departamentul de servicii fiscale, coordonată de Alin Chitu (foto), director.

Am creat o echipă dedicată proiectelor de fuziuni și achiziții în cadrul departamentului de servicii fiscale pentru a ne asigura că prin specializarea persoanelor implicate vom reuși să aducem mai multă valoare adăugată clienților noștri. Echipa din taxe va conlucra strâns cu echipele specializate din celelalte servicii, astfel încât proiectele de M&A să beneficieze de o abordare multidisciplinară de succes”, a spus Dan Bădin, Partener coordonator servicii fiscale și juridice al Deloitte România.

Din noul său rol, Alin Chitu se va concentra pe integrarea serviciilor de consultanță fiscală în cadrul tranzacțiilor de M&A, consolidând astfel practica firmei.

Acest nou rol de coordonator al echipei de M&A din cadrul departamentului de servicii fiscale reprezintă o provocare importantă și o oportunitate pentru a-mi folosi experiența dobândită în cadrul proiectelor M&A la care am lucrat de-a lungul timpului”, a adăugat Alin Chitu.

Cu o experiență profesională de 15 ani, el este specializat în consultanță fiscală pentru companii, acoperind servicii privind impozitarea internațională și locală, cât și diversele implicații ale tranzacțiilor. A deținut diverse poziții, printre care cea de expert local pentru Banca Mondială, a făcut parte din mai multe consilii de administrație și consilii de supraveghere, fiind implicat de-a lungul timpului în proiecte complexe de M&A și due diligence.