Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Deloitte a fost desemnată Firma de Consultanță Fiscală a Anului în Europa Centrală și de Est în cadrul Europen Tax Awards 2019

Deloitte a fost desemnată Firma de Consultanță Fiscală a Anului în Europa Centrală și de Est pentru realizările sale din România, Bulgaria, Republica Cehă, Slovenia și Slovacia, în cadrul ediției 2019 a Premiilor Europene de Fiscalitate, organizate de publicația International Tax Review (ITR).
Dan Badin_Partner in Charge Tax & Legal, Deloitte Romania

Aceasta este cea de-a 15-a ediție a concursului care oferă recunoaștere proiectelor inovatoare, de impact și valoroase, în baza analizelor efectuate de jurnaliștii ITR, cercetărilor de piață și a feedback-ului din partea clienților și a experților în domeniu.

Dan Bădin (foto), Partener Coordonator Servicii Fiscale și Juridice, Deloitte România: „Felicitări experților noștri de top, care sunt astfel recunoscuți nu numai în România, dar și la nivel regional, și care contribuie, prin profesionalism și pasiune, la consolidarea poziției Deloitte în domeniul fiscal. Vom rămâne fideli abordării de până acum, care combină cunoștințele și inovația în mai multe domenii fiscale cu buna cunoaștere a diferitelor sectoare de business. Astfel, le putem oferi clienților noștri consultanță la cel mai înalt nivel pentru a-și asigura conformitatea cu legislația fiscală”.

Pe lângă serviciile tradiționale oferite clienților, echipa de experți fiscali a Deloitte România oferă și aplicații dezvoltate special pentru clienți, cum ar fi D.Tax, o soluție inovatoare dedicată raportării de TVA, și Total Rewards, un instrument automat care permite companiilor să își modeleze politicile de resurse umane.

International Tax Review publică articole și analize prestigioase în domeniul fiscal, recunoscute de experții din industrie. Acesta transmite știri în domeniul fiscalității din întreaga lume și analize axate pe venituri și impozite indirecte, prețuri de transfer, litigii și taxe internaționale. Cele mai importante publicații ale ITR includ World Tax Review și Guide to World’s Leading Tax Advisors.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii