Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Fuziuni și achiziții |
|

Deloitte a asistat fondul de investiții The Rohatyn Group în vânzarea rețelei Pet Network către A&M Capital Europe

Deloitte a asistat fondul de investiții The Rohatyn Group (TRG) în vânzarea rețelei omni-channel de produse și servicii pentru animale de companie Pet Network către firma de private equity A&M Capital Europe. Finalizarea tranzacției este estimată pentru al treilea trimestru al anului 2021.  
deal tranzactie

Pet Network operează pe piața din România prin brandurile Animax și MaxiPet. Rețeaua a fost creată în 2018, după ce The Rohatyn Group a achiziționat și a fuzionat trei businessuri în domeniul produselor și serviciilor pentru animale de companie prezente în sud-estul Europei. 

Această tranzacție a fost un proiect complex, dată fiind amploarea ei și faptul că vizează active din mai multe țări. Echipele Deloitte din sud-estul Europei și managementul Pet Network au lucrat strâns pe parcursul mai multor luni, iar această colaborare a fost benefică atât pentru faza de pregătire a rapoartelor specifice acestui tip de tranzacție, cât și în facilitarea discuțiilor cu potențialii investitori”, a declarat Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanță Financiară, Deloitte România.

Deloitte a oferit fondului de investiții The Rohatyn Group servicii de due diligence și de suport în tranzacție. Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului și servicii de consultanță fiscală.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii