Cautare
, Contributor

Energie |
|

Delgaz Grid, investiții în echipamente de detectare a scăpărilor de gaz

Compania Delgaz Grid investeşte 5 milioane de lei în echipamente moderne de detectare a scăpărilor de gaz.  
liberalizarea pieței de gaze

Delgaz Grid anunţă încheiarea procesului de achiziţie pentru 8 autolaboratoare echipate cu tehnologie laser, valoarea acestei investiţii fiind de circa 2 milioane de lei, potrivit Mediafax.

Flota companiei va atinge un număr de 13 autolaboratoare performante, ce permit detectarea scăpărilor de gaz ce pot apărea pe reţelele de distribuţie a gazelor naturale şi care au o lungime totală de peste 22.600 km.

Până la finalul anului, compania va mai investi 3 milioane de lei pentru achiziţionarea a 280 de aparate de detectare portabile care vor ajunge în dotarea echipelor specializate, care acoperă cele 20 de judeţe din aria de responsabilitate a companiei. Dintre acestea, 70 de aparate vor fi dotate cu tehnologie laser.

Delgaz Grid își propune să modernizeze peste 350 kilometri de conducte şi branşamente gaze naturale, pentru creşterea siguranţei în exploatare, cu o investitie de 207 milioane lei.

Delgaz Grid operează o reţea de gaze naturale în lungime de peste 20.000 km, respectiv o reţea de electricitate de peste 80.000 km. Compania însumează în total circa 3 milioane de clienţi şi acoperă judeţele din partea de Nord a României.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii