Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesLife |
|

Dekadens lansează clipul „The Ocean”

dekadens poster mojo mic
Dekadens lansează , pe 4 decembrie, în Mojo Club, videoclipul piesei „The Ocean” și anunță lansarea, în cadrul aceluiași eveniment, a altor piese de pe cel de-al patrulea album, „Airlines”, în primă audiție.

„’The Ocean’ este un memento mori, vorbește despre sfârșit, e apăsarea, conștientizarea faptului că totul are un final, implacabil, de neevitat. Versul-cheie este ‘In a one way trip’”, explică membrii trupei Dekadens.

Piesa a fost masterizată în Vancouver, de George Badea aka D.J Fobee, iar videoclipul, realizat și produs de Sergiu Prundurel.

Filmările au avut loc în Neptun-Olimp și Krapets (Bulgaria), pe o plajă pustie, langă un complex lasat în paragina.

Dekadens înseamna Andreea Lupescu (voce), Janin Pasniciuc (chitară), Augustin Nicolae (bass), Nina Neagu (tobe).

Pe albumul Dekadens – Airlines – urmează să apară și piesa „Gun with the Wind”, mixată și masterizată în Detroit, de Jim Diamond, fost producător pentru The White Stripes, Pack A.D, Von Bondies.

Trupa Dekadens este recunoscută pentru live-urile pline de energie, într-un ritm de zece ori mai dens, după cum sugerează chiar numele.

Invitată special al evenimentului de lansare al piesei „The Ocean” este trupa de weird-alternative/indie/experimental Harlequin_Jack .

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii