Cautare
, Staff

Modă |
|

DEICHMANN România este în continuare pe un trend ascendent cu o creștere a cifrei de afaceri de aproape nouă procente

DEICHMANN România a încheiat exercițiul financiar 2017 cu un mare succes. Cifra de afaceri a crescut cu aproape nouă procente la 414,4 milioane de lei (spre deosebire de 2016, când s-au înregistrat 380,5 milioane de lei), astfel compania rămâne în continuare numărul 1 în comerțul  de încălțăminte cu amănuntul din România.
Deichmann_Magazin

Anul trecut liderul de piață a vândut aproape 3,4 milioane perechi de pantofi (2016: 3,2 milioane perechi). „Suntem foarte mulțumiți de rezultat”, spune Daniel Popa, directorul general DEICHMANN România. „După unsprezece ani în România ne focusăm în continuare pe creștere și ne orientăm în mod consecvent spre necesitățile clienților noștri.“

Strategia companiei include adresarea către toate grupele de vârstă și toate buzunarele. „Oferim o mare varietate de încălțăminte la modă, de bună calitate, la prețuri convenabile”, spune Daniel Popa. „Suntem convinși că acționăm sub un concept corect. Am reușit să convingem clienții din România cu oferta și serviciile noastre, astfel că de cinci ani suntem lider de piață. Ne bucurăm foarte mult de acest succes.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii